Sådan redigerer du din 'Fortsæt med at se'-liste på alle større streamingtjenester

  Billede til artiklen med titlen Sådan redigerer du din 'Fortsæt med at se' Liste over alle større streamingtjenester
Foto: Ivan Marc (Shutterstock)

'Fortsæt med at se'-sektionen er det første, du ser, når du åbner din yndlingsstreamingtjeneste, og den har ofte en nyttig liste over serier, som du vil fortsætte med at streame...men den kan også være fyldt med shows, som du har opgivet, eller viser, at du har gennemført, men stadig dukker op, fordi du ikke blev færdig med nok af kreditterne.


Det kan være ret irriterende. Heldigvis kan du rette din 'fortsæt med at se'-sektion for hver større streamingtjeneste derude.

Sådan redigerer du din seerhistorik på Netflix

For at slette et program eller en film fra din 'fortsæt med at se'-sektion på Netflix, skal du også fjerne den fra din visningshistorik. Dette er kun muligt fra kontoindstillingerne på Netflix-webstedet.

  1. Åbn Netflix hjemmeside i din browser (desktop eller mobil), og log ind med din konto.
  2. Klik på Profil ikonet fra øverste højre hjørne og vælg ' Konto ' mulighed.
  3. I sektionen 'Min profil', vælg din profil (hvis din konto har flere profiler), og klik på ' Visningsaktivitet ' mulighed.
  4. Find den film eller det tv-program, du vil skjule, og klik på Skjule knap (en cirkel med en streg gennem den). Hvis du vil skjule hele serien, skal du klikke på ' Skjul serien ”-knappen.

Sådan redigeres afsnittet 'Fortsæt med at se' på Hulu

Fjernelse af et show fra Hulus afspilningshistorik vil også fjerne det fra afsnittet 'Fortsæt med at se'. Heldigvis er det nemt at gøre.

  1. Åbn Hulu hjemmeside i din browser, og naviger til afsnittet 'Fortsæt med at se'.
  2. Hold markøren over et miniaturebillede af filmen eller tv-showet, du vil skjule, og klik på ' x ”-knappen for at fjerne den fra din afspilningshistorik.
  3. Klik på ' Færdig ”-knappen for at fuldføre processen.

Sådan redigerer du din seerhistorik på HBO Max

HBO Max har en separat sektion fra 'fortsæt med at se', som du kan redigere direkte fra din browser eller mobilapp.


  1. Åbn HBO Max hjemmeside i din browser og log ind med din konto.
  2. Klik på menuknappen i øverste højre hjørne, og vælg ' Fortsæt med at se ' mulighed.
  3. Klik på ' Redigere ”-knappen fra sektionen Fortsæt med at se.
  4. Alle titler vil nu have en Fjern knap. Klik på ' Fjerne ”-knappen fra den titel, du vil skjule fra denne liste.
  5. Hvis du vil fjerne alle titler, skal du klikke på ' Slet alt ”-knappen. Når du er færdig, skal du klikke på ' Færdig ”-knappen for at gemme dine redigeringer.

Sådan redigerer du din visningshistorik på Amazon Prime Video

Du kan fjerne 'fortsæt med at se' elementer fra afsnittet Kontoindstillinger i Amazon Prime Video.

  1. Åbn Amazon Prime Video hjemmeside i din browser og log ind med din konto.
  2. Klik på Profil knappen i øverste højre hjørne og vælg ' Konto og indstillinger ' side.
  3. Når du har logget ind på din Amazon-konto, skal du gå til fanen 'Watch History'.
  4. Find den film eller det tv-program, du vil skjule, og klik på ' Slet film fra Watch History ' eller ' Slet afsnit fra afspilningshistorik ' mulighed.

Sådan redigerer du din visningshistorik på Disney Plus

Disney+ har en 'fortsæt med at se'-funktion, men der er ingen mulighed for at redigere sådan en liste. Når du begynder at se en film eller et tv-program, vises det her.


Den eneste måde at fjerne det fra 'fortsæt med at se' er at afslutte det. Ja, det er arkaisk, men indtil Disney+ tilføjer en funktion til redigering af urhistorik, er dette den eneste mulighed.

Bare åbn filmen eller tv-serien, som du vil fjerne fra overvågningslisten, og spole helt frem til slutningen. Lad det afslutte, og når det er gjort, vil det blive fjernet fra listen (for et tv-program, gør dette for det sidste afsnit).


Sådan redigeres afsnittet 'Næste' på Apple TV+

TV-appen på iPhone, iPad og Mac gør det virkelig nemt at fjerne film og tv-serier fra afsnittet 'Næste'.

  1. Åbn TV-appen på din enhed, og gå til ' Se nu ' fanen.
  2. Find her den film eller det tv-program, du vil skjule. Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal du trykke og holde på mediecoveret. Hvis du er på en Mac, skal du holde markøren over medieomslaget og klikke på de tre prikker Menu knap.
  3. Vælg nu ' Fjern fra Up Next ' mulighed.

Filmen eller tv-showet forsvinder fra Up Next sektionen på alle dine enheder.

Sådan redigerer du din visningshistorik på Paramount+

Mens Paramount+ er en relativt ny streamingtjeneste, har den en funktion til at redigere din 'fortsæt med at se'-liste.

  1. Åbn Paramount+ hjemmeside , log ind med din konto, og find sektionen Hold overvågningsliste.
  2. I øverste højre hjørne af sektionen Hold overvågningsliste skal du klikke på ' Redigere ”-knappen.
  3. Du vil nu se cirkler på hver titel på listen. Vælg de titler, du vil skjule, og klik på ' Fjerne ”-knappen i øverste højre hjørne.