Sådan sletter du følgere på sociale medier uden at skulle blokere dem

 Billede til artiklen med titlen Sådan sletter du følgere på sociale medier uden at skulle blokere dem
Foto: Dragana Gordic (Shutterstock)

Medmindre dine sociale mediekonti er låst med de højeste niveauer af privatlivsindstillinger, har du sandsynligvis nogle følgere, som du ville ønske ikke kunne se alle dine indlæg og tweets. Du vil måske ikke blokere det tilfældige familiemedlem helt, men det ville være bedre, hvis det ikke var så nemt for dem at følge med i dine opdateringer.


Twitter er test af en ny funktion der giver dig mulighed for at fjerne følgere uden at blokere dem helt. I øjeblikket har kun nogle brugere adgang til denne mulighed, og det er muligt, at Twitter vil rulle den ud til alle på et tidspunkt i fremtiden.

Sådan fjerner du følgere på Twitter

For at kontrollere, om du er en af ​​de heldige (og for at begynde at fjerne disse følgere), skal du logge ind på Twitter på nettet. Åbn din profil og klik på Følgere. Hvis du har testfunktionen, vil du se tre prikker ved siden af ​​Følg/Følg-knapperne. Klik på den og vælg 'Fjern denne følger'.

Hvis du foretrækker at blokere nogen helt, skal du gå til deres profil eller et af deres tweets, trykke på de tre prikker og vælge 'Bloker @[bruger].'

Sådan fjerner du følgere på Instagram

Instagram giver dig mulighed for nemt fjerne følgere uden at blokere dem. Du skal bare åbne din profil enten i appen eller på nettet og trykke på Følgere. Klik på knappen Fjern ud for de brugere, du vil slette.


Instagram tilbyder også en række måder at blokere uønskede følgere hvis din profil er offentlig.

Sådan fjerner du følgere på Facebook

Facebook har synlighed og privatlivsindstillinger specifikt for dine offentlige opslag, som potentielt kan dukke op i nyhedsfeeds for personer, der følger dig, men som ikke er dine Facebook-venner. For at begrænse dette til kun venner skal du trykke på pilen i øverste højre hjørne og vælge Indstillinger > Indstillinger og privatliv . Klik på Offentlige indlæg i venstre sidebjælke, og skift 'Hvem kan følge mig' til 'Venner'.


Der er også detaljerede synlighedsindstillinger under fanen Privatliv, så du kan administrere, hvem der kan se dine oplysninger og indhold, og hvem der kan venner og kontakte dig. Og man kan altid blive venner med folk.

Sådan fjerner du en ven på Snapchat

Snapchat giver dig mulighed for at fjerne venner fra listen over personer, der ser dine private historier, men for at forhindre nogen i at se, hvad du offentliggør, bliver du nødt til at blokere dem.


At gøre en af ​​disse ting , gå til chatskærmen og tryk og hold på brugerens navn. Vælg Mere > Fjern ven eller Mere > Bloker . Du kan også gøre dette via brugerens profil.

Sådan fjerner du en følger på TikTok

TikTok-brugere kan sammensætte deres følgerlister og fjern eller bloker konti. Gå til Mig > følgere for at finde den bruger, du vil slette. Tryk på de tre prikker, og vælg 'Fjern denne følger.' Du finder også denne mulighed (og Blokfunktion ) på brugerens profilside.